Mortin kanssa kävimme Oulun kansainvälisissä koiranäyttelyssä viikonloppuna. Aurinkoa ja lämpöä riitti, itse en tajunnut ottaa mukaan aurinkovoidetta (monentenakohan kesänä opin muistamaan?!) ja tuloksena upeasti palanut iho..  Mutta oli kyllä hienosti järjestetty näyttely, kehät olivat KERRANKIN myös pienille koirille tilavia (todella hyvä juttu, että saa koiran liikkeet kunnolla näkyville toisin kuin postimerkin kokoisissa "kehissä") eikä kumpanakaan aamuna ollut ruuhkaa laisinkaan parkkeerauksessa eikä liioin rokotuksien tarkistuksessa! Kiitos näyttelytoimikunnalle upeasta viikonlopusta!

Kultamuru oli kumpanakin päivänä upeasti VAL ERI-1, PU1, CACIB ja ROP :)! Lauantaina tuomarina Agnes Ganami-Kertes Israelista, ja sunnuntaina Sonja Björklund Ruotsista.
Aivan erityisen ilahtunut olen lauantain arvostelusta ja tuomarin kommenteista very showy,  well groomed dog,  shows happy movement, good proud head carriage,  excellent outline, big wellfeathered ears, shows a lot of expression :) Totta joka sana!
Viikonloppu meni siis hienosti, ja muun ajan vietimmekin sitten vanhempieni luona syöden hyvin ja nauttimalla ulkoilmasta- ja koirat toki vapaudesta, "mummulassa" riittää lääniä jossa pikkuperhot vetävät rallia, kaivavat maahan kuoppia, maistelevat välillä heinänkorsia ja vain nauttivat elostaan rapsutusten lomassa.
Viikon kuluttua lähdemme myös Ylivieskan KV näyttelyyn, ja koirien lomailu mummulassa jatkuu :) Syksymmälle suunnittelemme Baltian Voittaja-näyttelyä, sinne lähdetäänkin sitten isomman köörin kanssa! Toki myös muitakin näyttelyreissuja on suunnitteilla, ja loppuvuoden Ruotsin HUND2010 (http://kennet.skk.se/stockholmhundmassa/) houkuttelisi kovasti..

Tälle iltaa ajattelimme lähteä kipeästä, palaneesta nahasta huolimatta metsään, josko mustikat olisivat jo kypsyneet..hillat ovat jo kuulemma Rovaniemen seutuvilla kypsyneet, joten kohta alkaakin sitten armoton marjastus! Toivottavasti pakkaseen jää talven varallekkin jotain, kun sankoista tulee sekä itse että koirat napsittua vähän turhankin paljon ohi..:)