Ihan ensiksi pitää kertoa, että meidän sakilla on joskus ollutkin blogi. Onpa ollut kotisivutkin, melko amatöörimäiset, mutta silti. Tämä blogi nyt kuitenkin toimikoon kanavana nettiin sen aikaa, että unohdan jälleen kerran tunnukset..

Perhostelua-nimi voi johtaa harhaan innokkaita kalakavereita, pahoitteluni jos nyt eksyit tänne lukemaan papilloneista eli perhoskoirista, vaikka tarkoituksenasi oli tutustua johonkin uuteen perhokalastusblogiin!

Täältä tulee löytymään juttua neljästä papillon-rotuisesta otuksesta, kansankielellä perhoskoirista. Laumaan kuuluu kahden ihmisen lisäksi Gizmo (s.07/06, ISO kastroitu uros mutta silti jostain ihmeestä aiemmin parit varasertit kaivanut..tunnetaan myös kainaloisena), Mortti (s.12/07, kaikinpuolin passeli uros, tunnetaan myös mamman mussukkana), Maggie (s.05/09, narttu, lauman virallinen Super Nanny ja ikuisesti sylissä viihtyvä typy) sekä uusimpana tulokkaana Hanski (s.01/10, Mortin poika, eli toinen mamman mussukka).
Tällä haavaa pikkuväen elämään kuuluu lähinnä arjesta nauttiminen, Mortti käy näyttelyissä ja tulevaisuudessa kaiketi Maggie ja ehkäpä Hanskikin. Kunhan allekirjoittaneen opiskelukiireet helpottavat, Gizmon kanssa olisi mahtava palata tokoilemaan ja joko Mortista tai Hanskista olen ajatellut kaveria agilityyn.. Vaan senpä näkee sitten lähitulevaisuudessa, mitä tuleman pitää. Nyt keskitymme nauttimaan kesästä, lähellä olevasta merestä ja sen suomista uimareissuista sekä ihanasta yhdessäolosta luonnossa ja kaupungillakin liikkuen. Törmäillään näyttelyissä ja lenkkipoluilla!