Osallistuimme tänä vuonna toista kertaa Pohjoismaiden suurimpaan kääpiö- ja seurakoiratapahtumaan, eli Kaivarin näyttelyyn. Aamu valkeni sateisena, ja kehittelimme Helsinkiä kohti ajaessa kauhuskenaarioita päivän säästä ja siitä, kuinka hauskaa on viedä vähänkään turkkia omaava koira sateessa kehään.. ONNEKSI sade loppui ennen kehiä ja aurinkokin rupesi päivän mittaan pilkahtelemaan, ja vietimme kivan mutta kolean päivän näyttelyssä :) Tällä kertaa mukana olivat Mortti ja Hanski, eli isä ja poika. Hansulainen debytoi pentuluokassa ensimmäisessä näyttelyssään, ja olipa poitsulla ensimmäinen pidempi reissukin siinä samalla. Silti kaikki sujui todella hienosti, tosi reipas pikkupoitsu meillä kyllä, aivan on isäänsä tullut :)!

Papilloneiden (16 ilmoitettua koiraa) tuomarina oli Tom Mather (UK). Mortti oli upeasti ROP, eikä Hansukaan huonommaksi pistänyt: pikkuinen oli ROP-pentu seuraten isänsä jalanjälkiä :) Todella hieno päivä siis, ja näimme pitkästä aikaa reissullamme myös Veskua ja Sakkea- kiitos vielä kivasta illasta, KIRJOISTA ;) ja Morttikin tahtoo kyllä kiittää ihanasta pinkaholic-pedistään ja lelusta, joka on todella mieleinen! Ensi vuonna otamme kyllä vähän "ommaa lommaa", että kerkeää muutakin tekemään kuin ajamaan autoa :)

Seuraavaksi suuntaammekin kohti Limingan ryhmistä ja sen jälkeen pidämme vähän syyslomaa. Seinäjoki KV ja Baltic Winner 2010 jo lokakuussa odottelevatkin, mahtavaa lähteä ensimmäistä kertaa ulkomaille näyttelyreissulle. Sitä odotellessa :)!