Alkusyksyn (trust me, syksyä on ilmassa!) näyttelyrundi korkattiin Mortin kanssa Kuopiossa järjestettävässä  suuressa koiratapahtumassa, SawoShowssa, jossa järjestetään kolmena peräkkäisenä päivänä kolme kansainvälistä näyttelyä.
 

Perjantaina 6.8. tuomarimuutoksen jälkeen tuomarina toimi Ekaterina Bauzhes Venäjältä, ja Mortti oli PU-2 Vara-Cacibilla. Urosten komein oli ystävämme Ullan kasvatti, ollen myös papillonien VSP :)
Lauantaina 7.8. tuomarina toimi tanskalainen Svend Lövenkjaer, joka oli samalla myös ysiryhmän ryp-tuomari. Mortti oli hienosti PU-1 cacibilla ja ROP.

Helle oli kyllä uuvuttava, ja oikeastaan onneksi emme päässeet enää sunnuntain näyttelyyn! Kolmipäiväiset näyttelyt noin paahtavassa helteessä olisivat varmasti olleet liikaa jos ei koiralle, niin ainakin emännälle.. Nahka paloi oikein komeasti, ja Oulu KV:n rumat pikeepaita-rusketusrajat muuttuivat nyt ruman kärventyneen punaiseksi toppi-rajoiksi :D
Reissu oli siis oikein onnistunut, ja tarttuipa mukaamme oikein viehättävä matkalainen, nimittäin "Malla" (C. Blue Sapphire), jonka esitin kumpanakin päivänä nuortenluokan nartuissa (Mallan saldo: NUO ERI-2, lauantaina PN-3 VASERT VACA) ja siinä vasta oiva tyttö! Valitettavasti Malla ei jää meille lomailemaan, vaan matkaa Kaivarin näyttelyyn asti pohjoisemmaksi miehiin.


Seuraavat esiintymiset Mortilla ja nyt myös babypentuluokan Hanskilla onkin perhosten erikoisnäyttelyssä 15.8.! Olemme tasan kerran käyneet junnuikäisen Gizmon kanssa erkkarissa, milleköhän tuntuu nähdä taas näyttelyssä enemmän kuin 20- 30 saman rodun edustajaa..:D