Kävimme päättämässä kesän 2010 näyttelyt Kemin kaikkien rotujen kansallisessa näyttelyssä tänään. Koko eilisillan jännitin sadetta, sillä eri tahot kertoivat sateen alkavan klo 6, 9 ja 12.. ONNEKSI sade alkoi jonkin aikaa sen jälkeen, kun perhoskehät olivat loppuneet, huh! :) Nyt sitten odotellaan sateen taukoamista, niin pääsisi koko köörin kanssa ulkoilemaan läheiseen saareen. Kovin rankalta vaan sade näyttää..

Mortti oli upeasti tänään VAL ERI-1, PU-1 ja VSP, tuomarina Tarmo Viirtelä.
Tälle kesää poitsu on siis valioitunut, saanut neljä cacibia, ollut paras uros kuusi kertaa, rotunsa kaunein neljä kertaa ja kansainvälisessä näyttelyssä myös FCI ryhmän 9 kolmanneksi kaunein! Todella upea kesä siis meillä takanapäin, ja nyt kelpaa pojunkin jäädä pienelle kesälomalle nauttimaan uimareissuista ja pitkistä retkistä luonnossa :) Ei sillä, Mortti rakastaa myös näyttelyreissuja kuten olla pitääkin, mutta välillä on ihan hyvä keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan lyhyestä kesästä.
Ilmassa on muuten syksyn merkkejä, oletteko huomanneet? Syysihmisenä olen iloinen, että kesä antaa sijaa syksylle, ja pääsemme pian nauttimaan ihanista sadeilloista, ruskasta ja viilenevistä ilmoista :) Kaakaojauhetta pitääkin muistaa ostaa, lukemista sinne sohvannurkkaan valitettavasti on opintojen puolesta aivan riittävästi :D Ja tottakai opiskelussa täysillä mukana ovat kaikki neljä perhosta, kukainenkin vuorollaan kainalossa pänttäämässä milloin anatomiaa, milloin alan englantia taikka lopputyön teoriaa :)